F.I.S.
360º fotografie
Specificaties
Maatwerk
Meetwerk
OV-haltes
Bedrijfspresentaties
Contact

Zoeken
 

 

Steeds meer gemeenten in Nederland kiezen voor de 360° foto’s van F.I.S. Dat geldt voor de grootschalige opnames vanaf de openbare weg én voor onze specials. Dat is niet voor niets. Wij zijn flexibel, wij leggen u niets op in actualisering, de afstand tussen de opnames of duur van de samenwerking.
U bent klant, dus u bepaalt. Ons gebruiksrecht is eeuwigdurend en niet gebonden aan een contracttermijn. Onze foto’s zijn van een uitzonderlijke kwaliteit –met leesbare huisnummers- en worden geleverd in open source software. En ook niet onbelangrijk: tegen een aantrekkelijk tarief.

Ook voor bijzondere opdrachten, zoals het fotograferen vanaf statief in voor de auto ontoegankelijke gebieden, kunt u een beroep op ons doen. Daarbij bieden wij u de mogelijkheid foto’s te laten maken waarin u tot op de millimeter nauwkeurig kunt meten. Wij maken geen scan, maar een 360° foto! Wij verplichten u dan overigens niet ook de grootschalige opnames van ons af te nemen. En als u er de voorkeur aan geeft de 360° fotografie in eigen beheer te doen, leveren wij u een compleet camerasysteem en leiden wij uw medewerkers op.

F.I.S. staat voor:
  • flexibiliteit
  • ruim gebruiksrecht
  • hoge kwaliteit foto’s
  • open source software
  • maatwerk
FIS